NL

 Squashclub Recrean

Nieuws Squash Vlaanderen 

Transfers 2024
Waarom transfereren? Transfereren is van belang voor alle competitiespelers. Als je wil aansluiten bij een andere club met het doel om competitie te spelen in een andere club bij aanvang […] Het bericht Transfers 2024 verscheen eerst op Squash Vlaanderen.
Marie Van Riet en Joeri Hapers Belgisch kampioen
Het afgelopen weekend stond in het teken van het Belgisch Kampioenschap squash, georganiseerd door Squash Vlaanderen. Een deelnemersveld van 125 deelnemers streed in verschillende categorieën met vastberadenheid voor de felbegeerde […] Het bericht Marie Van Riet en Joeri Hapers Belgisch kampioen verscheen eerst op Squash Vlaanderen.
Squash Olympisch!
Wij zijn enorm verheugd te kunnen bevestigen dat squash door het Internationaal Olympisch Comité is opgenomen in het programma van de Olympische Spelen LA28 – wat betekent dat over iets […] Het bericht Squash Olympisch! verscheen eerst op Squash Vlaanderen.
Transferformulier LUIK B
Het bericht Transferformulier LUIK B verscheen eerst op Squash Vlaanderen.
Europees kampioenschap U15/U17
Onze jongste teams hebben net het EK-15/-17 achter de rug. Het -17 team zetten daar een fantastische prestatie neer. Na zilver voor ons damesteam behaalde dit jonge team ook zilver. […] Het bericht Europees kampioenschap U15/U17 verscheen eerst op Squash Vlaanderen.
Belgisch kampioenschap teams finale
Zaterdag wordt er in Olympia Hasselt gestreden voor de Belgische titel teams. Naast topsquash op het hoogste niveau zal er ook een knallend feest van gemaakt worden in Olympia. Bij […] Het bericht Belgisch kampioenschap teams finale verscheen eerst op Squash Vlaanderen.
Zilver voor onze dames op EK
Onze dames hebben zilver behaald op het EK voor landenteams. Ze hebben alles gegeven maar Engeland was net iets beter. Engeland wordt zo voor de 42ste keer Europees kampioen. Onze […] Het bericht Zilver voor onze dames op EK verscheen eerst op Squash Vlaanderen.
Belgische dames gaan voor Europees goud
Op dinsdag 25 april vertrekken de Belgische ploegen naar het Europees Team Kampioenschap in Finland. De Belgische dames hebben maar 1 doel en dat is op zaterdag 29 april zich […] Het bericht Belgische dames gaan voor Europees goud verscheen eerst op Squash Vlaanderen.
Europees teamkampioenschap U19
Op het Europees Team Kampioenschap -19 jaar in Zwitserland werd het Belgische Team 16de. Niet het gehoopte resultaat, maar de jonge spelers van dit team zijn een enorme ervaring rijker […] Het bericht Europees teamkampioenschap U19 verscheen eerst op Squash Vlaanderen.
Belgische kampioenschappen teams
Binnenkort starten de Belgische kampioenschappen teams dames & heren. Voor de heren zijn de volgende teams geselecteerd: Olympia De Vaart Squash aan de Leie Recrean Voor de dames zijn de […] Het bericht Belgische kampioenschappen teams verscheen eerst op Squash Vlaanderen.
  • Sportcentrum Recrean heeft 4 squashcourts.
  • Prijs en hoe reserveren vind je terug op hun website.
  • Sportcentrum Recrean kan je bereiken op 055/31 93 00
  • Adres: Eindrieskaai 26, 9700 Oudenaarde.
  • Zoals elke federatie, rekent Squash Vlaanderen op haar leden om een goede werking te kunnen garanderen.
  • Speel je regelmatig, maak je dan lid van de federatie.
  • Voor 20€ per seizoen (10€ vanaf januari) word je lid en ben je verzekerd voor mogelijke ongelukken op de squashcourt!
  • Je kan ook deelnemen aan tornooien indien gewenst.
  • Duid je bij het inschrijven 'squashclub Recrean' aan als club, ben je ineens ook recreatief lid van onze club. 
  • Heb je interesse om interclub te spelen, laat het ons weten op bestuur@squashclubrecrean.be of vul het inschrijvingsformulier voor de nieuwe interclubspeler in.

 

Hoe word ik lid van de federatie?

 

Komende evenementen
Verjaardagen
19/04
Thibault Goetry
Volg ons of facebook!

Met dank aan onze sponsors
Recent Nieuws
D'Eetinghe 2024: zaterdag 2 en zondag 3 maart 2024
Het was een mooie editie! Dank u aan alle tafelaars / helpers en tot volgend jaar! De beenhesp en balletjes in de tomatensaus met verse frietjes zijn
27/02/2022
Belgisch Kampioenschap Junioren 2024
Op 27 - 28 januari vond het Belgisch Kampioenschap junioren plaats in Herentals Onze junioren kwamen terug met 2 medailles! Gu13: zilver voor Elize V
23/10/2022
Kampioenschappen / Tornooien
  Kampioenschappen   Provinciaal Kampioenschap Bateas: 22 september 2021: Wordt gespeeld per leeftijdscategorie en is dus open voor alle groepen va
11/09/2021
Programma
Het aantal trainingsweken is vastgelegd van 1 september 2021 tot 24 juni 2022 en dit met uitzondering van de maanden december en juni waarvoor een aan
11/09/2021

VZW Squashclub Recrean    |    Eindrieskaai 26   |   9700 Oudenaarde   |   Tel: 055/31 93 00

© 2021, website powered by Twizzit.com