NL

 Squashclub Recrean

Nieuws Squash Vlaanderen 

Sluiting kantoor
Het kantoor is in de zomerperiode gesloten van 11/07 tot en met 19/07. Het bericht Sluiting kantoor verscheen eerst op Squash Vlaanderen.
Brons voor Belgisch -17 team op Europees kampioenschap
Het Belgische -17 Squash Team heeft een opmerkelijke prestatie geleverd door gisteren een bronzen medaille te behalen op het Europees Team Kampioenschap, gehouden in Portugal. België betrad de poulefase met […] Het bericht Brons voor Belgisch -17 team op Europees kampioenschap verscheen eerst op Squash Vlaanderen.
Transfers 2024
Waarom transfereren? Transfereren is van belang voor alle competitiespelers. Als je wil aansluiten bij een andere club met het doel om competitie te spelen in een andere club bij aanvang […] Het bericht Transfers 2024 verscheen eerst op Squash Vlaanderen.
Belgische dames schrijven geschiedenis en worden Europees kampioen Teams
Nele Gilis, Tinne Gilis, Marie Van Riet en Chloé Crabbe hebben zich in Zurich gekroond tot Europees Team Kampioen. In de finale wonnen ze van titelverdediger Engeland met 2-1. Sinds […] Het bericht Belgische dames schrijven geschiedenis en worden Europees kampioen Teams verscheen eerst op Squash Vlaanderen.
De Vaart Leuven wordt Belgisch Kampioen Teams bij de heren, Olympia Hasselt bij de dames
De Vaart Leuven heeft geschiedenis geschreven bij de mannen. Ze werden voor de eerste keer Belgisch Kampioen Teams. In de finale klopten ze titelverdediger Olympia Hasselt met 3-1. Ook bij […] Het bericht De Vaart Leuven wordt Belgisch Kampioen Teams bij de heren, Olympia Hasselt bij de dames verscheen eerst op Squash Vlaanderen.
Marie Van Riet en Joeri Hapers Belgisch kampioen
Het afgelopen weekend stond in het teken van het Belgisch Kampioenschap squash, georganiseerd door Squash Vlaanderen. Een deelnemersveld van 125 deelnemers streed in verschillende categorieën met vastberadenheid voor de felbegeerde […] Het bericht Marie Van Riet en Joeri Hapers Belgisch kampioen verscheen eerst op Squash Vlaanderen.
Squash Olympisch!
Wij zijn enorm verheugd te kunnen bevestigen dat squash door het Internationaal Olympisch Comité is opgenomen in het programma van de Olympische Spelen LA28 – wat betekent dat over iets […] Het bericht Squash Olympisch! verscheen eerst op Squash Vlaanderen.
Transferformulier LUIK B
Het bericht Transferformulier LUIK B verscheen eerst op Squash Vlaanderen.
Europees kampioenschap U15/U17
Onze jongste teams hebben net het EK-15/-17 achter de rug. Het -17 team zetten daar een fantastische prestatie neer. Na zilver voor ons damesteam behaalde dit jonge team ook zilver. […] Het bericht Europees kampioenschap U15/U17 verscheen eerst op Squash Vlaanderen.
Belgisch kampioenschap teams finale
Zaterdag wordt er in Olympia Hasselt gestreden voor de Belgische titel teams. Naast topsquash op het hoogste niveau zal er ook een knallend feest van gemaakt worden in Olympia. Bij […] Het bericht Belgisch kampioenschap teams finale verscheen eerst op Squash Vlaanderen.
  • Sportcentrum Recrean heeft 4 squashcourts.
  • Prijs en hoe reserveren vind je terug op hun website.
  • Sportcentrum Recrean kan je bereiken op 055/31 93 00
  • Adres: Eindrieskaai 26, 9700 Oudenaarde.
  • Zoals elke federatie, rekent Squash Vlaanderen op haar leden om een goede werking te kunnen garanderen.
  • Speel je regelmatig, maak je dan lid van de federatie.
  • Voor 20€ per seizoen (10€ vanaf januari) word je lid en ben je verzekerd voor mogelijke ongelukken op de squashcourt!
  • Je kan ook deelnemen aan tornooien indien gewenst.
  • Duid je bij het inschrijven 'squashclub Recrean' aan als club, ben je ineens ook recreatief lid van onze club. 
  • Heb je interesse om interclub te spelen, laat het ons weten op bestuur@squashclubrecrean.be of vul het inschrijvingsformulier voor de nieuwe interclubspeler in.

 

Hoe word ik lid van de federatie?

 

Komende evenementen
Verjaardagen
14/07
Tom Hilderson
14/07
Toke Verwilt
20/07
Sébastien Delbar
Volg ons of facebook!

Met dank aan onze sponsors
Recent Nieuws
D'Eetinghe 2024: zaterdag 2 en zondag 3 maart 2024
Het was een mooie editie! Dank u aan alle tafelaars / helpers en tot volgend jaar! De beenhesp en balletjes in de tomatensaus met verse frietjes zijn
27/02/2022
Belgisch Kampioenschap Junioren 2024
Op 27 - 28 januari vond het Belgisch Kampioenschap junioren plaats in Herentals Onze junioren kwamen terug met 2 medailles! Gu13: zilver voor Elize V
23/10/2022
Kampioenschappen / Tornooien
  Kampioenschappen   Provinciaal Kampioenschap Bateas: 22 september 2021: Wordt gespeeld per leeftijdscategorie en is dus open voor alle groepen va
11/09/2021
Programma
Het aantal trainingsweken is vastgelegd van 1 september 2021 tot 24 juni 2022 en dit met uitzondering van de maanden december en juni waarvoor een aan
11/09/2021

VZW Squashclub Recrean    |    Eindrieskaai 26   |   9700 Oudenaarde   |   Tel: 055/31 93 00

© 2021, website powered by Twizzit.com